Welkom bij TVCourant! Wij geloven in Nederlandse content. Televisie, Radio en On Demand telt Nederland écht wel mee. Televisie dood? Doe ff normaal!

Fb. Tw.
Credits - Drag Race Holland - RTL/Mark Engelen

Dit zijn de queens van Drag Race Holland!

“May the best woman win!” Vandaag maakt Videoland bekend welke tien drag queens vanaf 18 september gaan strijden in het eerste seizoen van Drag Race Holland. Door middel van de meest diverse uitdagingen en runway shows laten ze iedere week zien wat zij in huis hebben. De creaties die de queens neerzetten, zijn bepalend voor wie er wint. De queens hebben maar één doel voor ogen; gekroond worden tot de eerste Nederlandse Drag Race Superstar. Iedere week nemen de twee queens die het minst hebben gepresteerd het tegen elkaar op in een legendarische lip sync battle. Wie wint: “Shantay you stay!“, wie verliest: “Sashay away!”. Naast de historische titel wint de winnende queen een covershoot en tien pagina tellend interview in de Cosmopolitan en een speciaal gemaakte haute couture jurk van Claes Iversen. Drag Race Holland wordt gepresenteerd door stylist en tv-persoonlijkheid Fred van Leer.

Drag Race Holland, geproduceerd door Vincent TV, is vanaf vrijdag 18 september wekelijks met een nieuwe aflevering exclusief te zien bij Videoland.

 

Geef je reactie

You don't have permission to register
%d bloggers liken dit: