Welkom bij TVCourant! Wij geloven in Nederlandse content. Televisie, Radio en On Demand telt Nederland écht wel mee. Televisie dood? Doe ff normaal!

Fb. Tw.
Credits - Gordo te gast bij

Voorproefje van nieuwe Hit the Road bij Jinek

Gisteravond was Gordon te gast bij Jinek om te praten over het nieuwe SBS 6-programma Hit the Road. De afgelopen jaren explodeerde het aantal talentenjachten overal ter wereld en steeds waren we naarstig op zoek naar hetzelfde: die ene ruwe diamant om eruit te vissen, die on-ontdekte ster. Nu is er weer een nieuwe vorm die ons letterlijk dichter bij het talent moet brengen: namelijk in de auto.

Bekijk het gesprek met Gordon:

Tijdens de muzikale roadtrip komt er een grote diversiteit aan mensen met bijzondere verhalen voorbij. Mensen die eíndelijk hun verhaal willen en kunnen vertellen aan heel Nederland en dan het lied zingen dat zo belangrijk voor ze is. Op de achterbank van onze bekende chauffeurs is slechts plaats voor twee personen. Als de achterbank vol zit, moet de driver een keuze maken: wil hij of zij de passagier meenemen, dan moet er iemand plaatsmaken. De afvallers worden liefdevol opgevangen door de bezemwagen. Tijdens de rit selecteert elke driver op deze manier twee passagiers die mogen optreden in de zesde aflevering: de grote finale!

De chauffeurs doorkruisen het hele land en komen zo op de meest uiteenlopende plekken in Nederland. De meeste audities vinden plaats in de auto, maar rijden ze langs een overvol terras of een gezellige markt, dan kan de chauffeur ook besluiten om te stoppen en zijn passagier buiten te laten zingen. En wie weet lopen ze daar spontaan nog mensen tegen het lijf met mooie verhalen en een goede stem. Alles is mogelijk op deze bijzondere, onverwachte en spraakmakende roadtrip. Na de grote finale hoeven de vier beste deelnemers niet naar huis te lopen, want zij winnen een vervoersmiddel dat varieert van een gloednieuwe elektrische fiets tot een luxe nieuwe auto.

Hit the Road is vanaf vanavond om 21.30 uur iedere zaterdag te zien op SBS 6.

Geef je reactie

You don't have permission to register
%d bloggers liken dit: