Welkom bij TVCourant! Wij geloven in Nederlandse content. Televisie, Radio en On Demand telt Nederland écht wel mee. Televisie dood? Doe ff normaal!

Fb. Tw.
Credits - Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven - RTL/Nick van Ormondt

Dagelijkse Eigen Huis & Tuin trekt 177dznd kijkers

Afgelopen maandag startte bij RTL 4 de vervanger voor het door SBS 6 gekaapte 5 Uur Live, namelijk Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. In de eerste week trok het dagelijkse Eigen Huis & Tuin gemiddeld 177.200 kijkers naar RTL 4. Al met al nog geen topscore, maar absoluut een stuk beter dan het ‘nieuwe 5 Uur Live’: 5 Uur Show. Daar keken namelijk afgelopen week gemiddeld 95.200 kijkers naar.

Peter van der Vorst is blij met de dagelijkse variant van het succesvolle RTL 4-programma: “Ik ben blij dat we ons sterke merk Eigen Huis & Tuin in een nieuwe dagelijkse versie kunnen terugbrengen bij RTL 4. Het programma sluit perfect aan op de behoefte van onze kijkers: praktische tips op het gebied van wonen, lifestyle, tuinieren en koken waarmee je zelf direct aan de slag kunt om op die manier je leven leuker én gezonder te maken.  Een inspirerende en lekkere start van onze vooravond!”

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven is dagelijks om 17.00 uur te zien bij RTL 4.
5 Uur Show is dagelijks vanaf 16.55 uur te zien bij SBS 6.

Geef je reactie

You don't have permission to register
%d bloggers liken dit: