Welkom bij TVCourant! Wij geloven in Nederlandse content. Televisie, Radio en On Demand telt Nederland écht wel mee. Televisie dood? Doe ff normaal!

Fb. Tw.

26 miljoen views voor Vlaamse Voice Kids-kandidaat Justin

De Belgische Justin zingt altijd op zijn kamer, dus zijn mama schreef hem in voor The Voice Kids zodat ze hem ook eens horen zingen. Hij blaast iedereen weg met Lovely van Billie Eilish, een nummer over verlegenheid en heel herkenbaar voor Justin. De auditie werd eind februari van dit jaar uitgezonden en heeft sinds die tijd 26 miljoen views behaald op YouTube.

De 14-jarige kandidaat is inmiddels een aantal rondes verder en staat volgende week in de finale van The Voice Kids. Samen met coach Laura Tesoro strijdt hij tegen de 7 andere overgebleven finalisten.

Geef je reactie

You don't have permission to register
%d bloggers liken dit: