Welkom bij TVCourant! Wij geloven in Nederlandse content. Televisie, Radio en On Demand telt Nederland écht wel mee. Televisie dood? Doe ff normaal!

Fb. Tw.

ZIEN! Nieuwe studio van Holland’s Got Talent 2020

Het coronavirus heeft ook veel gevolgen voor de opnames van veel televisieprogramma’s. Het schema voor dit najaar is de afgelopen maanden behoorlijk aangepast. Meerdere televisieprogramma’s zijn vanwege de aangepaste maatregelen geschrapt, andere televisieprogramma’s zijn in zeer aangepaste vorm te zien: zo ook Holland’s Got Talent. Waar de audities van deze grootste televisieshow normaliter werden opgenomen vanuit een theater in Zwolle, komen de voorrondes vanaf dit jaar vanuit een televisiestudio. RTL heeft de eerste foto’s van dit nieuwe decor gepubliceerd.

Geef je reactie

You don't have permission to register
%d bloggers liken dit: