Welkom bij TVCourant! Wij geloven in Nederlandse content. Televisie, Radio en On Demand telt Nederland écht wel mee. Televisie dood? Doe ff normaal!

Fb. Tw.

Volkszanger Mart Hoogkamer zingt ‘Unchained Melody’ en gaat viral

Volkszanger Mart Hoogkamer timmert al een tijdje aan de weg als Nederlandstalige artiest en niet geheel onverdienstelijk. Mart, die enkele jaren geleden bekend werd als kandidaat bij Holland’s Got Talent, gaat nu viral met een Engelstalige cover van de Righteous Brothers-klassieker ‘Unchained Melody‘.

Mart ging enkele weken geleden ‘gewoon’ op vakantie. Tijdens een heerlijke zomermiddag op het Spaanse strand, met drie neven, pakte Mart zijn eigen telefoon en een bluetooth-speaker en begon te zingen: “Wat wat doe je als je op het strand in Carihuela zit? Dan neem je natuurlijk een drankie. Of zes, ha ha. Ik had een drankje op en liep mee te zingen”, zo sprak Mart afgelopen vrijdag in Jinek.

Oorspronkelijk wilde Mart helemaal niet dat de video op internet uitlekte. Uiteindelijk besloot zijn manager eigenhandig dat de video tóch online werd gezet op zijn Facebook: “Na een half uur of een uur belde hij me terug en was het al een half miljoen keer bekeken. Nee, ik geloofde hem niet. Toen ben ik verder gaan drinken.”

Kijk en geniet in bovenstaande video.

Geef je reactie

You don't have permission to register
%d bloggers liken dit: